Мої Фото | This Blog in English | Мої Друзі | Мої Подорожі

Thursday, April 26, 2007

YCAP

Прийшов час нової програми YCAP - ще більша, ще цікавіша, ще веселіша. З кожним роком програма додає нових барвів до життя та розвитку української молоді. Якщо Ви завжди хотіли займатися цікавими проектами - корисними як для суспільства, так і для Вашого власного майбутнього; якщо Ви завжди хотіли реалізувати свої ідеї, проте не мали однодумців - тоді програма YCAP саме для Вас.

Протягом року молоді люди з усієї України проходять інтенсивний тренувальний цикл, який включає розробку та реалізацію проектів, лідерство, принципи громадянського суспільства, толерантність, права людини та багато інших важливих аспектів розвитку суспільства та кожної окремої людини.

Ви маєте можливість знайти однодумців та реалізувати власні цікаві соціальні проекти. Крім того, Ви можете продовжувати працювати над розвитком організації Youth CAN у майбутньому. Ваша робота над проектами буде не тільки внеском у розвиток українського суспільства, але й внеском у свою майбутню кар'єру.

Як учасник програми 2003-2004 та тренер програми 2004-2005, можу запевнити Вас, що YCAP варта Вашої уваги. Якщо Ви ще не читали опис програми та не завантажили аплікаційну форму, зробіть це негайно на сайті www.ycan.org. YCAP 2007-2008 - це серйозна інвестиція, яку Ви можете зробити в українське суспільство та власне майбутнє!

2 Comments:

At 11:54 AM, Blogger Tristan said...

Колись, що воно таке, і так, щоб можна було зрозуміти/відчути :)

 
At 11:59 AM, Blogger Shoniko said...

ааа! Хеленка на фотці?! Круто:)

Ше Іґґі колись тут писав про YCAP, кому цікаво:
http://www.careerday.kiev.ua/advices/ycap.html

 

Post a Comment

<< Home